НАШИ УСЛУГИ

Делта Лазерс Технолоджи има дългогодишен опит в създаването на професионални лазерни шоу програми.

През последните години ние реализирахме много проекти.С гордост представяме широката гама  портфолио от услуги:

Лазерните шоута са зрелищни събития, които емоционализират зрителите.Лазерните лъчи са много тънки и стават видими, хората получават усещането,че стоят вътре в лазера, като част от шоуто, интегрирани в сценария.

Лазерните лъчи са много по-точни от обикновеното осветление, което ги прави идеални за показване на графики и текстове, както и за създаване на триизмерни, светлинни лъчи.

Има два основни вида лазерни шоута

Музикално синхронизирано лазерно шоу (Music Synchronous Shows)

Всички лазерни шоу програми са предварително програмирани, за да пасват идеално на определено музикално заглавие, видео или други главни предавания. Музикалното шоу може да включва персонализирани лога и текстове, индивидуални чертежи и графики, както и всички видове ефекти на лазерният лъч.

В зависимост от бюджета ние предлагаме широка гама от лазерни шоу програми.

Лазерно шоу на живо (Live Laser Show)

Лазерното шоу на живо е най срещаното и популярно.Лазерните оператори контролират лазерните системи на живо по време на събитието с предварително подготвени ефкти.Този вид лазерно шоу е често срещано явление на музикални фестивали, DJ концерти и нощни клубове. Delta LAZER SYSTEM разполага с екип от лазерни оператори, които могат да се справят с всякакви лазерни шоута на живо.