ЛАЗЕРНО ЛОГО

Прожектиране на лазерни графики,лога и текстове.
Лазерно прожектиране върху сгради,фасади,билборд
.

Лазерната реклама е един от най-ефикасните начини да привлечете повече клиенти към вашият бизнес.Лазерната реклама е нова мултимедийна иновация, която предоставяме на нашите клиенти като цялостен проект и лазерно решения.

Нашите лазери са изключително мощни и точни да прожектират на разстояние до 1000 метра анимаций, лога, надписи, графики и всички ефекти на лазерният лъч. Ние разработихме лазерна система за външна статична инсталация, която работи напълно самостоятелно.

Може да изработим персонализирани анимаций, графики, лога, текстове спрямо вашите виждания за рекламиране на вашият бизнес, бранд или продукт.

Лазерен мапинг,текстове,лога,лазерни анимаций върху фасада на сграда. Ние разработихме лазерен проектор „Delta Logis“

Специално проектиран за използване, като прожекционен лазер за външна среда с фикрисано монтиране. Той е снабден с RGB многоцветен лазерен източник с изходна мощност 3W до 8W. Бърза сканираща система за ясно прожектиране. Корпусът на лазера е добре защитен от дъжд и атмосфертни условия и го прави подходящ за архитектурни проекций,мапинг,лога,надписи и графични изображения.
Вграденият интерфейс FB4 може да бъде предварително програмиран за самостоятелна работа, но също така е възможно и контрол в реално време. Лесно е да се добавят собствени лога, текстове или графики. Цветовата гама на лазера е много добре балансирана с ярки цветове и блестящ бял цвят. Лазерната система разполага със собсветно отопление и така той може да работи дори и при ниски температурни условия. Работната температура на лазера е от -20°C + 40 °C.