ЗА КОМПАНИЯТА

Делта Лазерс Технолоджи ЕООД се разглежда като силен бизнес, насочен към (R&D) изследвания и разработки. Нашата компания се представя като много опитна и иновативна организация, както поради специфичните за клиента разработки, така и от собствените си продуктови линии.
Продуктовото ни портфолио е разположено главно в областта на лазерно шоу продукция, лазерни проектори и лазери за индсутрията.

Основната дейност на нашата компания е фокусирана върху производството на лазерени проектори за лазерно шоу и мултимедия, лазери за реклама и други продукти като лазери за позициониране, лазерни модули за промишлени и лабораторни приложения.

Компанията е създадена в началото на 2011 г. В края на 2013 г. започнахме производството на диоден „RGB“ лазерен проектор с оптична мощност  3W със собствена оптична система. Започвайки от един човек, компанията вече е създадена от екип от млади, но вече опитни инженери, които споделят страстта си към оптиката, механиката, електрониката и новите технологии.

През последните години ние се развиваме бързо и сътрудничим с много чуждестранни компании в мултимедийния бизнес. Ние разработихме нашите лазерни проектори с оптична мощност до 50W „RGB“ пълноцветни и едноцветни лазери със сложна оптична система, която допринася висококачествен лазерен лъч с ниска дивергенция.

Нашата компания предлага бързо обслужване и поддръжка, както и гаранция за всички продукти.

„Delta Lasers Technology Ltd 2019“