Лазерно Шоу и Коледна Анимация

Нашият екип беше част от запалването на коледната елха в гр.Ямбол 10.12.19 ние направихме уникално лазерно светлинно шоу и коледна лазерна анимация.

Снимки от събитието:

Reboot Laser Show Event @Plazma Plovdiv

Place Club Plazma – *House – *Techno Party

На 18 май най-добрият клуб Плазма за електронна музика в Пловдив беше напълно преобразен с няколко лазера, най-мощните и модерни устройства на територията на страната.

Христо Ботев Лазерна Анимация – Лазерно шоу

Нашият екип беше част от честването на 143 години от слизането на Ботевата чета на Козлодуйския бряг. Delta LAZER SYSTEM направи лазерна анимация, която бе съпроведена по време на тържествената проверка и завърши с красива и впечатляваща заря съчетана с лазерни ефекти .

Видео

 

Музикално Лазерно Шоу – Viola Laser Show

Ние от Delta LAZER SYSTEM създадохме невероятно музикално лазерно шоу съчетано със звукът на виолата.

Лазерно шоу | Лазерна инсталация | Производство
Laser Show | Laser Installation | Hire | Manufacturing
Официален сайт – www.deltalasers.bg
Official web – www.deltalasers.com
email: sys@deltalasers.bg
phone: +359(0)896248036
Programming and Synchronization – Dimitar Petkov

Индустриални подравняващи лазери Delta F-Series Приложения в индустрията

Delta F -Series  индустриални лазери са лесни за монтиране и настройване , те са оптичен и прецизен инструмент ,който ще ви спести много време и усилия. Може да прегледате специално статията за индустриялният лазер Delta F как е устроен и с какви видове лещи го предлагаме може да разгледате статията от тук.

Пълни технически данни на лазера:

Индустриалните подравняващи лазери намират голямо приложение в различни индустриални браншове:

  • Дървообработваща индустрия ( за банциг машини, многолистови циркуляри, гатери и т.н.)
  •  Металообработваща индустрия (за пробивни машини, машинно заваряване и т.н.)
  • Камъчна индустрия (за режещи машини на камък,гранит и т.н)
  • Текстилна индустрия (за разкрояващи машини, производство на обувки, дрехи, обработка на кожи и т.н.)
  • Производство на гуми (за маркиране на декефти )
  •  За обезопасяване на точно определени зони (за обезопасяване на подвижен кран, за обезопасяване на опасни зони за преминаване и т.н.)

Вие получавате 8 години опит и иновации във всеки продукт. Европейски изработени продукти, които се изпълняват до съвършенство.
Надеждна бърза и сигурна поддръжка на клиента.

Нашата компания също така може да разработва и произведе персонализирани лазери за вашата индустрия спрямо вашите изисквания.

Гаранционни условия 12 месеца
Делта Лазерс Технолоджи ЕООД  предлага и удължаване на гаранцията до 24 месеца.

Снимки на машина за рязане на гранит и каменни плочи:


Видео:

Makalali Beach Laser Show

Event #MAKALALI BEACH VARNA
#ELECTRIKSOUL 

 

LASERS: 2 X DELTA EIGHT LASER PROJECTORS
LASERS: 1 X DELTA THREE IP65 LASER PROJECTOR

 

Delta Lasers Technology Ltd

Delta Lasers – F Серия Индустриални лазери за машинно виждане

 

Едни от водещите продукти, разработени от Делта Лазерс Технолоджи, са лазери за машинно виждане в индустрията. Тук ще научите какво трябва да знаем за тях, къде тези лазери намират приложение и как да направите правилна преценка при покупката на такъв лазерен продукт или просто да направите сравнение.

Нашата компания произвежда индустриален лазер Делта F-Серия  с червен цвят с дължина на вълната 637nm 638nm и зелен цвят с дължина на вълната 505nm, 520nm с единичен режим на работа (Single Mode) – тази единица ще я характеризираме малко по-надолу. Конструкцията на нашия лазер е изключително качествена и добре проектирана от електрическата част до оптиката и механиката. Използваме прецизна колиматорна леща за най-добра фокусирана точка и поставяме стъклена линейна леща за проектиране на качествена  линия.Електрониката за управление на лазера е интегрирана в корпуса. Използват се модерни електронни компоненти и се осигурява висока степен на надеждност и безпроблемна работа при продължителна експлоатация с минимална отделена топлина.

Индустриалният лазер Delta  F е изработен изцяло от алуминий с добро охлаждане, със солиден корпус, направен да издържа на вибрации, без те да попречат на работата му и без да се променя вашата настройка спрямо машината – всичко това е благодарение на висококачествената алуминиева стойка .Лазера е предвиден да работи при най-лоши атмосферни условия дори и при минусови температури.Корпуса на лазера е със висока степен на защита IP54 от проникване на остри предмети , прах  и водни пръски вода.

Проектирането на линията е сложен и прецизен процес, от който зависи цялата оптична структура на лазерния източник. Крайният образ (линията) може да бъде с много ниско качество ако лазерът бъде фокусиран с не-колиматорна леща. Също така е много важна и крайната проектираща линейна леща,  от която зависи качеството на крайния ни образ – линията. При повечето лазери оптичните им компоненти са с пластмасови лещи и това води до линия, която е с лошо качество.

Примерна снимка при фокусиране с колиматорна леща:

Примерна снимка със стъклена линейна леща с ъгъл на отваряне на 110 °

Примерна снимка с пластмасова линейна леща с ъгъл на отваряне на 110 °

На снимките се виждат добре разликите в очертаването на линията. Пластмасовата линейна леща образува линия с много лошо качество. Ъгълът на линейната леща също е важен – той определя дължината на линията от точка А (началото) до точка Б  (краят) спрямо вашето разстояние от лазера до мястото на проектиране на линията. Нашият индустриален лазер Делта F е снабден със 110-градусова линейна леща. При максимален отвор от разстояние 2 метра дължината на линията е 7 метра.

Нашата компания разполага с различни видове лещи с различни градуси от 35° до 110°.

Сега ще ви покажем какво е Single Mode (единичен режим на работа) –  малко по-горе споменахме тази единица, която е характеристика на лазерният ни излъчвател (диода).

Multimode режим на работа е с промелива дължина на вълната спрямо промяната на интензитета , а Single Mode  е с непромелива дължина на вълната.

Ние също така разполагаме с най-висок клас проектираща линейна леща Powell Lens. Този вид леща за проектиране на линия е много прецизна. Линията е с равномерна сумарна мощност по цялта си дължина. Може да видите повече подробностти за нашия индустриален лазер с проектираща Powell Lense от нашия сайт тук.

Delta-F-Green Powell Lens

Нашите индустриални лазери намират приложение в голям мащаб за различни видове индустрии:

Дървообработваща индустрия ( за банциг машини, многолистови циркуляри, гатери и т.н.)
Металообработваща индустрия  (за пробивни машини, машинно заваряване и т.н.)
Текстилна индустрия  (за  разкрояващи машини, производство на обувки, дрехи, обработка на кожи и т.н.)
Производство на гуми  (за маркиране на декефти )
За обезопасяване на точно определени зони (за обезопасяване на подвижен кран, за обезопасяване на опасни зони за преминаване и т.н.)

 

Алуминиева подсилена стойка с регулиране на 180 градуса:

Алуминиева стойка с прецизно регулиране по оста „X“ с ход до 100мм:

 

Алуминиев корпус изработен на прецизен CNC струг:

Нашият продукт Delta-F индустриален лазер се произвежда в България.

Вижте всички лазери за машинно виждане >>

MADE IN BULGARIA BY DELTA LASERS TECHNOLOGY LTD.


Може да посетите нашият официален сайт за контакти  и въпроси.


www.deltalasers.com Official Web