ЛАЗЕРНО ШОУ

 

 

 

Освен ,че произвеждаме лазерни системи в нашата страна предлагаме и мутимедийни лазерни решения за различни мероприятия и евенти под наем.

Нашият екип от DELTA LAZER SYSTEM е подготвен да направи вашата сцена с уникални лазерни и атмосферни ефекти , ние сме професионален екип с дългогодишен опит в тази сфера.

Във всички случаи всички лазерни системи се контролират от лазерни специалисти , който са запознати със всички стандарти за безопастно лазерно шоу.

 

Ние можем да ви предложим?

-Лазерно шоу – Live ( CLUB VERSION)
-Лазерно шоу – (персонализирано)
-Лазерни анимаций и фигури
-Лазерен мапинг
-Лазерни 3D Ефекти

 

Може да изработим персонализирано лазерно шоу с предварителна подготовка минимум 2 до 3  седмици преди събитието , в което може да се включат анимаций с свързано с вашето мероприятие или реклама.

Също така лазерният мапинг е доста интересна част съчетана с мултимедийни проектори.Може да се направи мапинг върху сгради на открито напр.на новооткрит хотел и т.н.Мапинг на автомобили също е доста ефектен начин за реклама.

Делта Лазерс Технолоджи нашата компания е специализирана в областта на производството на лазерни мултимедийни прожектори.Понякога е по-смислено просто да наемете лазерното оборудване, отколкото да купувате. В такъв случай разполагаме с гама от висококачествено лазерно оборудване, готово за отдаване под наем, както и специален персонал,който ще ви съдейства през цялото време.

За да получите подробна информнация , моля да ни изпратите писмо.
Email: rental@deltalasers.com
tell: +359-896248036