ЛАЗЕРНО ШОУ

Освен ,че произвеждаме лазерни системи в нашата страна предлагаме и мутимедийни лазерни решения за различни мероприятия и евенти под наем.

Нашият екип от DELTA LAZER SYSTEM е подготвен да направи вашата сцена с уникални лазерни и атмосферни ефекти , ние сме професионален екип с дългогодишен опит в тази сфера.

Във всички случаи всички лазерни системи се контролират от лазерни специалисти , който са запознати със всички стандарти за безопастно лазерно шоу.

Лазерно Шоу „EPIC“

Лазерно Шоу „Nero – Etude“

Лазерно шоу и атмосферни ефекти.

Лазерно шоу смесено от различни мероприятия.

Сватбено лазерно шоу 

Клубно лазерно шоу „White Edition“ W Club 

 

 

Ние можем да ви предложим?

-Лазерно шоу – Live ( CLUB VERSION)
-Лазерно шоу с 1-2-4-6-8-10 лазера – (персонализирано)
-Лазерни анимаций и фигури
-Лазерна реклама
-Лазерен мапинг
-Лазерни 3D Ефекти със специален екран

Mоже да изработим персонализирано лазерно шоу с предварителна подготовка (зависимост от сложността на шоуто) мин. от 2 до 3  седмици преди събитието ,синхронизирано с вашата музика.

Лазерният мапинг е доста интересна част съчетана с мултимедийни проектори.Може да се направи мапинг върху сгради на открито напр.на новооткрит хотел и т.н.Мапинг на автомобили също е доста ефектен начин за реклама.
Делта Лазерс Технолоджи нашата компания е специализирана в областта на производството на лазерни мултимедийни прожектори.Понякога е по-смислено просто да наемете лазерното оборудване, отколкото да купувате. В такъв случай разполагаме с гама от висококачествено лазерно оборудване, готово за отдаване под наем, както и специален персонал,който ще ви съдейства през цялото време.

За да получите подробна информнация , моля да се свържите с нас

Email: sys@deltalasers.bg
Телефон:  +359-896248036

Delta Lazer Systems