ЗА КОМПАНИЯТА

„Делта Лазерс Технолоджи “ ЕООД започва дейност през 2011 година в гр.Пловдив.В края на 2014 година нашата компания стартира с производствена дейност на лазерни системи за осветление с мощности до 3 вата.През последните 2 години ние се развиваме бързо и сътрудничим с много чуждестранни компании в мултимедийния бизнес.До този момент имаме доста разработени лазерни устройства за мултимедийни изпълнения. Изпитани, изпробвани и доказани лазери, използвани навсякъде от малки клубове до огромни представления за водещите световни компании и артисти. Започвайки от един човек, компанията вече е създадена от екип от млади, но вече опитни инженери, които споделят своята страст към оптиката, механика, електрониката и новите технологии.

След толкова години опит в сферата на лазерните технологии и оптоелектроника нашите продукти са с изключително качество.

Основната дейност на нашата компания е съсредоточена в производството на лазерни системи за осветление, предназначени за лазерно шоу продукция и мултимедийни изпълнения както и други продукти като индустриални лазери, лазерни лабораторни модули и лазерна електроника. Едни от водещите продукти, разработени от Делта Лазерс, са индустриални лазери, които могат да се използват във всяка съвременна индустриална машина. Индустриалните лазери намират голямо приложение в обработката на метали, дървесина, текстил, производство на гуми и други индустрии.

Произвеждаме широка гама от електроника, свързана с лазерната технология, като се започне от миниатюрни драйвери за малки лазерни диоди до компактни драйвери с TEC охлаждане и микроконтролерно управление. Също така предлагаме персонализирани поръчки в тази секция. 8 години опит и иновации във всеки продукт. Европейски изработени продукти, които се изпълняват до съвършенство. Надеждна и сигурна поддръжка на клиентите.

„Delta Lasers Technology Ltd 2019“